Kaledi Kalender

Academy voor pedicure en schoonheid
  • Persoonlijke begeleiding
  • Praktijkgericht onderwijs
  • Kleine lesgroepen

Kaledi, Academy voor pedicure en schoonheid, is een jong en dynamisch opleidingsinstituut en is gevestigd in Hengelo en Beilen. verzorgt de opleidingen voor pedicure, schoonheidsspecialiste, diverse studiedagen, workshops en de diverse specialisaties voor schoonheidsspecialisten.

06
dec
06 dec @ 19:00 - 22:00

Altijd al kapper willen worden, maar de stap nooit gezet? In onze opleiding kapper leren wij jou in 10 maand de fijne kneepjes van het vak: wassen, masseren, knippen dames en heren, föhnen, uitgroei inzetten, enkelvoudige kleuringen, kleurspoelingen en highlights.   Wassen Verzorgen haar en hoofdhuid Massagetechnieken Knippen dames Heer….

11
jan
11 jan @ 10:00 - 20:00

OPEN DAG woensdag 11 januari 2023 van 10.00 tot 20.00 uur een afspraak maken is niet nodig, maar mag uiteraard wel! Bel voor een afspraak:  074 – 349 03 31 Overweeg jij om met een opleiding te starten voor schoonheidsspecialist, pedicure, medisch pedicure, kapper/kapster, visagiste of nagelstyliste, kom dan naar….

02
feb
02 feb @ 10:00 - 16:00

Mycosenagels en LCN Wilde Pedique LCN Wilde Pedique; deze masterclass is een mooie aanvulling voor de pedicure en schoonheidsspecialist. Je biedt jouw klant net even iets extra’s, omdat Wilde Pedique speciaal ontwikkeld is voor de medische en cosmetische behandeling van schimmelnagels. Wilde Pedique is ontwikkeld om het kiemen van de schimmels….

06
feb
06 feb @ 19:00 - 22:00

Altijd al pedicure willen worden, maar de stap nooit gezet? In onze pedicure opleiding leren wij jou in 10 maand de fijne kneepjes van het vak. Nagels knippen, eelt snijden, kloven behandelen, likdoorns verwijderen, ingroeiende nagels behandelen, mycose nagels behandelen. Én hoe zet je jouw eigen praktijk op. Kortom pedicure is….

14
feb
14 feb @ 19:00 - 22:00

Altijd al schoonheidsspecialiste willen worden, maar de stap nooit gezet? In de opleiding schoonheidsspecialiste leer een mooie en gezonde huid te creëren die iedereen laat stralen. Je behandelt tieners met acné, laat een bruid op haar trouwdag stralen en helpt ouderen hun jeugdige uitstraling behouden. Een afwisselend beroep waarin je steeds….

16
feb
16 feb @ 09:30 - 16:00

Orthesiologie Het doel van de cursus orthesiologie is het ontlasten van diverse drukplekken, met name aan en tussen de tenen en het reguleren van de teenstand. Deze drukplekken kunnen verschillende oorzaken hebben. Het verantwoord leren toepassen van orthesiologie is voor u als (medisch) pedicure van groot belang om cliënten, die….

23
mrt
23 mrt @ 10:00 - 16:00

Nagelbeugels – Nagelregulatie   Nagelregulatie; Het doel van de cursus nagelregulatie (nagelbeugels) is het behandelen van specifieke nagelproblemen zoals ingroeiende nagels, vormverandering van de nagelplaat en de meest gangbare nagelregulatietechnieken. Ook zullen diverse frezen, die men kan toepassen bij nagelwalproblemen, aan de orde komen. Het verantwoord leren toepassen van nagelregulatie is….

30
mrt
30 mrt @ 10:00 - 16:00

Ingroeiende nagels zijn een hele uitdaging maar ook heel dankbaar om te behandelen! Hoe kan je een goede nabehandeling geven en voorkomen dat de nagel opnieuw gaat ingroeien? Ingroeiende nagels zijn een enorm probleem en veroorzaken meestal heel veel pijn en ongemak. Vroeger behandelde de huisarts dit zelf of stuurde door naar….

05
apr
05 apr @ 19:00 - 22:00

Altijd al nagelstylist willen worden, maar de stap nooit gezet? In onze opleiding allround nagelstylist leren wij jou in 17 dagdelen alle basistechnieken die nodig zijn om kunstnagels te zetten met beide systemen (gel en acryl). Uiteraard leer je niet alleen de praktijk maar ook de theorie. Een zeer belangrijk….

21
sep
21 sep @ 09:30 - 16:00

Wil jij je graag verder ontwikkelen en meer verdieping in het vak pedicure? Kaledi_nagelregulatie_nagelbeugeltechniek_nagelbeugels In onze opleiding medisch pedicure leren wij jou in 10 maand alles over de diabetische, reumatische, oncologische, spastische en oudere voet en specialistische technieken als orthese maken, nagelbeugels maken, drukvrij leggen en nagelreparatie. Kortom medisch pedicure….