STAP-budget

Meld je aan voor € 1.000 STAP-budget!

Kaledi_STAP-budget_korting_op_jouw_opleiding Wil jij een opleiding bij Kaledi Beauty Academy gaan doen die bijdraagt aan jouw nieuwe succesvolle carrière? Dan kun je gebruik maken van de nieuwe subsidieregeling van de overheid: het STAP-budget. € 1.000 krijg je cadeau om een opleiding (deels) mee te betalen. Als je deze opleiding afsluit met een diploma hoef je het budget niet terug te betalen. Zo wordt studeren een stuk voordeliger!

Het STAP-budget is een gift van de overheid. Als je je opleiding met een erkend diploma afrondt, hoef je het niet terug te betalen. Het bedrag mag je gebruiken voor de opleiding Pedicure, Medisch Pedicure en Schoonheidsspecialiste. Elke opleiding wordt € 1.000 goedkoper dankzij het STAP-budget.

Opleiding Pedicure
Deze opleiding is erkend door ProVoet en bij slagen voor alle examens ontvang je het branche erkende diploma op NLQF niveau 3.

Opleiding Medisch Pedicure
Deze opleiding is erkend door ProVoet en bij slagen voor alle examens ontvang je het branche erkende diploma op NLQF niveau 4.

Opleiding Schoonheidsspecialiste -D
Deze opleiding is erkend door de ANBOS en bij het slagen voor alle examens ontvang je het branche erkende diploma op NLQF niveau 3.

Let op! Er is een beperkt aantal subsidies beschikbaar. Je moet er dus heel snel bij zijn, want op = op. Houd hier dus rekening mee.

Welke voorwaarden gelden er?

Hoe gaat het in zijn werk?
Schrijf je in bij Kaledi Beauty Academy voor de opleiding Schoonheidsspecialiste, Pedicure of Medisch Pedicure via inschrijfformulier en geef aan welke opleiding je wilt gaan doen. Je ontvangt zo snel mogelijk van ons een officieel STAP-aanmeldingsbewijs. Inschrijven kan via de button.

Vanaf vrijdag 1 juli 2022; 10:00 uur kun je jouw STAP-aanvraag indienen op het STAP-portaal van het UWV. Je hebt hiervoor het STAP-aanmeldingsbewijs nodig en je moet in het bezit zijn van een DigiD.
Je ontvangt binnen vier weken van het UWV bericht als het STAP-budget is toegekend.

Kaledi ontvangt het STAP-budget en verrekent dit met de opleidingskosten.
Jij betaalt de opleiding min € 1.000 in 12 maandelijkse termijnen en je kunt beginnen met de opleiding.

Heb je nog vragen?
Op de website van de Rijksoverheid vind je alle informatie over het STAP-budget. www.stapuwv.nl

Heb je nog vragen over onze opleidingen?
Stel ze gerust via de mail info@kaledi.nl of bel 074-3490331!