Kanker en voetzorg

Kanker en voetzorg; Krijg jij in jouw praktijk steeds vaker klanten die in behandeling zijn voor kanker of een behandeling hebben ondergaan? Dan is de studiedag Kanker en voetzorg een echte waardevolle aanvulling voor jou als pedicure. Je biedt jouw klant net even iets extra’s, omdat je veelal op de hoogte bent van de bijwerkingen van de behandelingen en je jouw klanten goed kan adviseren.
Iedere (medisch) pedicure krijgt in haar praktijk te maken met patiënten die kanker hebben, behandeld worden tegen kanker of kanker hebben gehad.

Accreditatie: 6 punten
Domein: voetzorg
Categorie: beroepsvereisten

Inschrijven
Meer informatie

Kaledi_studiedag_knaker_en_voetzorg_oncologische_voet
  • Omschrijving
  • Opleidingsdata
  • Kosten
  • Impressie

Iedere (medisch) pedicure krijgt in haar praktijk te maken met patiënten die kanker hebben, behandeld worden tegen kanker of kanker hebben gehad.
Kaledi heeft voor Kanker en voetzorg speciaal een studiedag ontwikkeld om u als (medisch) pedicure meer inzicht te geven in de ziekte kanker en de benodigde voetzorg en hoe te behandelen als (medisch) pedicure.

Studiemateriaal
U werkt met een studieboek dat u na de cursus als naslagwerk mee naar huis mag nemen. Het studieboek kunt u uitstekend naslagwerk voor in de praktijk.

Toegankelijk voor?
De studiedag Kanker en voetzorg is een waardevolle aanvulling voor de pedicure. Om aan deze studiedag deel te mogen nemen dient u minimaal in het bezit te zijn van het diploma pedicure.

Na afloop van de studiedag ontvang je het Kaledi certificaat kanker en voetzorg.

Inhoud van de studiedag
– Hoe ontstaat kanker
– Behandelvormen aan kanker
– Bijwerkingen die kunnen ontstaan als gevolg van kanker of de behandelingen tegen kanker. Bijwerkingen die kunnen ontstaan aan huid en nagels
– Rol van de (medisch) pedicure
– Wat mag u als (medisch) pedicure wel en niet, waar liggen uw grenzen en wanneer verwijst u door en naar wie verwijst u als (medisch) pedicure door.

Lesdag Start datum locatie lestijden
 donderdag  12 november 2020  Deurningen  10.00 tot 16.00 uur
Studiedag € 125,00
Accreditatie 6 punten
Domein voetzorg
Categorie beroepsvereisten

Onze studiedagen zijn inclusief lunch en vrijgesteld van btw.
Minimale deelname van 6 cursisten.

Kaledi Kalender:
30
nov
30 nov @ 10:00 – 21:00
15
dec
15 dec @ 19:00 – 22:00
11
jan
11 jan @ 19:00 – 22:00
25
jan
25 jan @ 19:00 – 22:00
01
feb
01 feb @ 09:00 – 16:00
10
feb
10 feb @ 18:30 – 22:00