Website

Template V3
Home » Nagelstyling

Allround nagelstyliste

Altijd al nagelstyliste willen worden, maar de stap nooit gezet?

In onze opleiding allround nagelstyliste leren wij jou in 17 dagdelen alle basistechnieken die nodig zijn om kunstnagels te zetten met beide systemen (gel en acryl). Uiteraard leer je niet alleen de praktijk maar ook de theorie. Een zeer belangrijk onderdeel waaraan wij ook veel aandacht schenken. Alle facetten komen aan bod en aan het einde van de opleiding ben je écht een allrounder.

Onze opleiding nagelstyliste is praktijkgericht. Wekelijks week wordt er praktijk- en theorieles gegeven. Tijdens deze lessen wordt ruimschoots aandacht besteed aan het opstellen van een anamnese- en behandelplan en het adviseren van een passende set nagels gel of acryl.

De opleiding bestaat uit de volgende onderdelen:

Theorie
Om naast een mooie sets nagels te zetten, is het belangrijk om een goede theoretische achtergrond te hebben. Tijdens de theorie behandelen wij de anatomie van hand en nagels, hygiëne in de nagelsalon, nagelziektes en pathologische aandoeningen.

Manicure
Tijdens de lessen manicure leer je een goede manicurebehandeling. De manicure behandeling bestaat uit het verzorgen van hand en nagels, massage, nagelomgeving reinigen, nagels strak lakken en zetten van Gelpolish.

Prep & Tips
Voorbereiden van de natuurlijke nagels, plaatsen en blenden van Tips, vijltechnieken.

Geltechnieken
Voor het zetten van een mooie set gelnagels is het belangrijk de natuurlijke nagel goed voor te bereiden. Verder behandelen wij de vijltechnieken en schema’s, het plaatsen van tips, sjablonen plaatsen, gelproduct plaatsen, 1-kleursysteem, 2-kleurensysteem(french), reversetechniek, afwerken en nabehandelen.

Acryltechnieken
Voor het zetten van een mooie set acrylnagels is het belangrijk de natuurlijke nagel goed voor te bereiden., Verder behandelen wij de verschillende vijltechnieken en schema’s, het plaatsen van tips, sjablonen plaatsen, acrylproduct plaatsen, 1-kleursysteem, 2-kleurensysteem(french), reversetechniek, afwerken en nabehandelen.

Probleemnagels
Natuurlijk zijn niet alle nagels die wij in de salon tegen komen volkomen gezond. Je zult altijd te maken gaan krijgen met probleemnagels. In de opleiding gaan wij de verschillende technieken bespreken om probleemnagels te behandelen. Daarbij gaan wij het hebben over diverse producten en het opzetten van behandelplannen voor probleemnagels.

Natuurlijke nagelversteviging
Welke producten kan ik gebruiken voor natuurlijke nagelversteviging en welke technieken ga ik toepassen bij de verschillende vormen van de natuurlijke nagel.

Wat kun je na het behalen van de opleiding allround nagelstylist?

Na het behalen van je diploma ben je in staat om een professionele manicurebehandeling te geven en het zetten van een professionele set Gel- of acrylnagels. Advies betreffende de juiste verzorging van handen en nagels behoort tot je kunnen. Met al deze kennis en vaardigheden kun je o.a.:
-een eigen salon starten
-gaan werken in een schoonheidssalon of nagelstudio.

Opleidingsduur en intensiteit
De opleiding allround nagelstyliste duurt 17 weken, waarbij je 1 dagdeel per week naar school gaat. De lestijden zijn van 9.00 tot 12.00 uur of van 19.00 tot 22.00 uur. Daarnaast heb je nog huiswerk van gemiddeld 1 tot 3 uur per dag. Verspreid over het opleidingsjaar volgt de opleiding de reguliere schoolvakanties.

Toegankelijk voor iedereen!
De opleiding nagelstyliste is voor iedereen toegankelijk, maar wel adviseren wij een goede beheersing van de Nederlandse taal en een opleidingsniveau van MBO 2.

Studiemateriaal
Wanneer je gaat deelnemen aan de opleiding allround nagelstyliste hoort daarbij een zeer uitgebreid materialenpakket.

Examens
Je moet 1 keer een theorie examen en 1 keer praktijkexamen afleggen. Na een positieve afronding van beide examens ontvang je het diploma Allround Nagelstyliste van Kaledi Beauty Academy. Met dit diploma kan je werken in iedere nagelsalon en kan je ook voor jezelf starten.

 • anatomie en pathologie
 • hygiëne, arbo en milieu, zowel in theorie als praktijk
 • anamnese afnemen
 • Spa manicure met massage
 • Aanbrengen Polish kleur en french
 • Soak off gel prep en applicatie kleur en french
 • Gel systeem – prep en verwerken gel one tone
 • Tip applicatie
 • Tip overlay gel one tone
 • Nabehandeling en/of correct verwijderen & one tone gel
 • Gel French Sculpture met en zonder tip
 • Acryl systeem – oppakken en verwerken acryl one tone
 • Acryl one tone op sjabloon
 • Nabehandeling en/of correct verwijderen & one tone acryl
Lesdag Start datum Lestijden
woensdagavond 31 januari 2024  19.00 tot 22.00 uur
woensdagochtend 28 februari 2024  09.00 tot 12.00 uur

 

Investering in de opleiding
Inschrijfgeld 125,00
Lesgeld 995,00
Lesboek 55,00
Examengeld 115,00

Bij betaling in 5 maandelijkse termijnen wordt het lesgeld met 10% verhoogd. De termijnen worden via een automatische incasso rond de 15e van de maand van je bankrekeningnummer geïncasseerd.

Onze opleidingen zijn vrijgesteld van btw en onder voorbehoud van prijswijzigingen door derden.
Minimale deelname van 4 cursisten.

Materialen en producten praktijklessen!
Om een goede allround nagelstyliste te worden moet je ook thuis oefenen. Daar heb je materialen, producten, linnengoed en werkkleding voor nodig. Je kan alle materialen en producten zelf aanschaffen. Maar wij bieden ook diverse voor jouw maat samengestelde basispakketten aan, waarmee je meteen thuis aan de slag kan. Daardoor kan je al vanaf de eerste dag heel goed thuis oefenen en meteen beginnen met het terugverdienen van de investering in jouw studie.

Website

Template V3
Home » Nagelstyling

Module Gelaatsbehandeling

Wil jij graag mensen verwennen met een gelaatsbehandeling? Of heb jij reeds een salon/praktijk aan huis en jouw behandelingen uitbreiden met gelaatsbehandelingen?

Dan is deze speciaal afgestemde module gelaatsbehandeling, onderdeel van de opleiding schoonheidsspecialiste, de springplank naar een mooie carrière in de beauty branche!

Wat kun je na het behalen van de module Gelaatsbehandelingen?
– analyseren van de huid en opstellen behandel plan
– uitleg geven over de te volgen behandeling
– een prognose geven van de behandelduur/frequentie en de kosten
– efficiënt uitvoeren van een oppervlaktereiniging
– efficiënt uitvoeren van een dieptereiniging
– epileren
– harsen van bovenlip of kin
– verven van wimpers en wenkbrauwen
– comedonen of milia verwijderen
– masker of pakking aanbrengen
– dagmake-up aanbrengen
– uitvoeren van een ontspannen gezichtsmassage
– jouw klanten adviseren over de verschillende soorten behandelingen en te gebruiken producten.

De module gelaatsbehandeling is onderdeel van onze opleiding Schoonheidsspecialiste!

Wil jij graag mensen verwennen met gelaatsbehandelingen? Of heb jij reeds een salon/praktijk aan huis en jouw behandelingen uitbreiden met gelaatsbehandelingen?

Dan is deze speciaal afgestemde module gelaatsbehandeling, onderdeel van de opleiding schoonheidsspecialiste, de springplank naar een mooie carrière in de beauty branche!

Inhoud module gelaatbehandeling
In deze module leer je om uitgebreide gelaatsbehandelingen te geven. Daarnaast doe je echter theoretische kennis op van de praktijktheorie, leer je om nauwkeurige huidanalyses uit te voeren en om voor iedere klant een gericht behandelplan op te stellen. Elke huid is namelijk anders. Daarna ga je praktisch aan de slag met diverse gelaatsbehandelingen, zoals huidreiniging, peeling, gezichtsmaskers geven en de juiste dagcrème aanbrengen. Andere onderwerpen die aan bod komen zijn hygiëne en veiligheid. Kortom, je leert om op verantwoorde wijze volledige gelaatsbehandelingen uit te voeren.

Voordelen module gelaatsbehandeling
De module gelaatsbehandeling bij Kaledi Beauty Academy biedt jou vele voordelen. Het is een praktijkgerichte opleiding die perfect is afgestemd op het actuele werkveld. De lessen worden gegeven in kleine groepjes, waardoor veel persoonlijke aandacht vanzelfsprekend is.

Vooropleiding?
Je hebt geen vooropleiding nodig om de module gelaatsbehandelingen te volgen.

Opleidingsintensiteit
Voor deze module is er een studiebelasting van circa 33 contacturen en gemiddeld 1 à 2 uur per week thuisstudie.

Opleidingsduur
Avondopleiding:        11 weken  – 1 avond per week (van 19.00 tot 22.00)

Verspreid over het opleidingsjaar volgt de opleiding de reguliere schoolvakanties.

Studiemateriaal Theorie
Voor de theorie maak je gebruik van het lesboeken Schoonheidsverzorging – DOEN. Het lesboek is inbegrepen bij het lesgeld.

Materialen en producten!
Om echt goed te worden in de gelaatsbehandelingen moet je ook thuis oefenen. Daar heb je materialen, producten, linnengoed en werkkleding voor nodig. Je kan alle materialen en producten zelf aanschaffen. Maar wij bieden ook diverse voor jouw maat samengestelde basispakketten aan, waarmee je meteen thuis aan de slag kan. Daardoor kan je al vanaf de eerste dag heel goed thuis oefenen en meteen beginnen met het terugverdienen van de investering in jouw studie.

Certficaat
Na afronding van deze module ontvang je het certificaat gelaatsbehandelingen!

De module gelaatsbehandeling is een onderdeel van de opleiding Schoonheidsspecialiste
Na het behalen van de module gelaatsbehandelingen kan je, indien gewenst, eenvoudig doorleren om het (branche erkende) diploma schoonheidsspecialiste te behalen. Bij deelname aan de opleiding Schoonheidsspecialiste krijg je vrijstelling voor de praktijklessen gelaats.
Klik op de link voor meer info:  Opleiding Schoonheidsspecialiste

Wil je graag behandelingen aanbieden die vergoed kunnen worden door de zorgverkering, dan moet je een branche erkende diploma schoonheidsspecialiste behalen en je registeren bij de branche organisatie ANBOS.

 • analyseren van de huid en opstellen behandel plan;
 • uitleg geven over de te volgen behandeling;
 • een prognose geven van de behandelduur/frequentie
  en de kosten;
 • efficiënt uitvoeren van een oppervlaktereiniging;
 • efficiënt uitvoeren van een dieptereiniging;
 • epileren;
 • harsen van bovenlip of kin;
 • verven van wimpers en wenkbrauwen;
 • toepassen van apparatuur;
 • comedonen of milia verwijderen;
 • masker of pakking aanbrengen;
 • dagmake-up;
 • uitvoeren van een gezichtsmassage.
Lesdag Startdatum Lestijden
Dinsdagavond  13 februari 2024 19.00 tot 22.00 uur
Investering
Inschrijfgeld 75,00
Lesgeld 1.295,00
Bij betaling in termijnen wordt het lesgeld met 10% verhoogd. De termijnen worden via een automatische incasso rond de 15e van de maand van je bankrekeningnummer geïncasseerd.

Onze opleidingen zijn vrijgesteld van btw en onder voorbehoud van prijswijzigingen door derden.
Minimale deelname van 5 cursisten.

Website

Template V3
Home » Nagelstyling

Module Lichaamsbehandeling

Wil jij graag mensen verwennen met een lichaamsbehandeling? Of heb jij reeds een salon/praktijk aan huis en jouw behandelingen uitbreiden met lichaamsbehandelingen?

Dan is deze speciaal afgestemde module lichaamsbehandeling, onderdeel van de opleiding schoonheidsspecialiste, de springplank naar een mooie carrière in de beauty branche!

Wat kun je na het behalen van de module Lichaamsbehandelingen?
– analyseren van de huid en opstellen behandel plan;
– uitleg geven over de te volgen behandeling;
– een prognose geven van de behandelduur/frequentie en de kosten;
– harsen van oksels, armen en benen
– toepassen van apparatuur ter ondersteuning van de lichaamsbehandelingen;
– comedonen of milia verwijderen;
– pakking aanbrengen;
– uitvoeren van ontspannende lichaamsbehandelingen;
– Jouw klanten adviseren over de verschillende soorten behandelingen en te gebruiken producten.

De module lichaamsbehandeling is onderdeel van onze opleiding Schoonheidsspecialiste!

Wil jij graag mensen verwennen met lichaamsbehandelingen? Of heb jij reeds een salon/praktijk aan huis en jouw behandelingen uitbreiden met lichaamsbehandelingen?

Dan is deze speciaal afgestemde module lichaamsbehandeling, onderdeel van de opleiding schoonheidsspecialiste, de springplank naar een mooie carrière in de beauty branche!

Inhoud module lichaamsbehandeling
In deze module leer je om uitgebreide lichaamsbehandelingen te geven. Daarnaast doe je echter theoretische kennis op van de praktijktheorie, leer je om nauwkeurige huidanalyses uit te voeren en om voor iedere klant een gericht behandelplan op te stellen. Elke huid is namelijk anders. Daarna ga je praktisch aan de slag met diverse lichaamsbehandelingen, zoals aanbrengen van diverse pakkingen op decolleté, rug, armen en benen, het geven van ontspannende lichaamsmassages, ontharen van de oksels, armen en benen. Andere onderwerpen die aan bod komen zijn hygiëne en veiligheid. Kortom, je leert om op verantwoorde wijze volledige lichaamsbehandelingen uit te voeren.

Voordelen module lichaamsbehandeling
De module lichaamsbehandeling bij Kaledi Beauty Academy biedt jou vele voordelen. Het is een praktijkgerichte opleiding die perfect is afgestemd op het actuele werkveld. De lessen worden gegeven in kleine groepjes, waardoor veel persoonlijke aandacht vanzelfsprekend is.

Vooropleiding?
Je hebt geen vooropleiding nodig om de module lichaamsbehandelingen te volgen.

Opleidingsintensiteit
Voor deze module is er een studiebelasting van circa 21 contacturen en gemiddeld 1 à 2 uur per week thuisstudie.

Opleidingsduur
Avondopleiding:       7 weken  – 1 avond per week (van 19.00 tot 22.00)
Zaterdag opleiding:  4 weken  – 1 lesdag per twee weken (van 9.00 tot 16.00 uur)
Verspreid over het opleidingsjaar volgt de opleiding de reguliere schoolvakanties.

Studiemateriaal Theorie
Voor de theorie maak je gebruik van het lesboeken Schoonheidsverzorging – DOEN. Het lesboek is inbegrepen bij het lesgeld.

Materialen en producten!
Om echt goed te worden in de lichaamsbehandelingen moet je ook thuis oefenen. Daar heb je materialen, producten, linnengoed en werkkleding voor nodig. Je kan alle materialen en producten zelf aanschaffen. Maar wij bieden ook diverse voor jouw maat samengestelde basispakketten aan, waarmee je meteen thuis aan de slag kan. Daardoor kan je al vanaf de eerste dag heel goed thuis oefenen en meteen beginnen met het terugverdienen van de investering in jouw studie.

Certificaat
Na afronding van deze module ontvang je het certificaat lichaamsbehandelingen!

De module lichaamsbehandeling is een onderdeel van de opleiding Schoonheidsspecialiste
Na het behalen van de module lichaamsbehandelingen kan je, indien gewenst, eenvoudig doorleren om het (branche erkende) diploma schoonheidsspecialiste te behalen. Klik op de link voor meer info:  Opleiding Schoonheidsspecialiste

Wil je graag behandelingen aanbieden die vergoed kunnen worden door de zorgverkering, dan moet je een branche erkende diploma schoonheidsspecialiste behalen en je registeren bij de branche organisatie ANBOS.

Inhoud Module Lichaamsbehandeling

 • analyseren van de huid en opstellen behandel plan;
 • uitleg geven over de te volgen behandeling;
 • een prognose geven van de behandelduur/frequentie en de kosten;
 • harsen van oksels, armen en benen;
 • toepassen van apparatuur ter ondersteuning van de lichaamsbehandelingen;
 • comedonen of milia verwijderen;
 • pakking aanbrengen;
 • uitvoeren van ontspannende lichaamsbehandelingen;
 • jouw klanten adviseren over de verschillende soorten behandelingen en te gebruiken producten.
Lesdag Startdatum Lestijden
Zaterdag 11 mei 2024 9.00 tot 16.00 uur
Dinsdagavond 10 september 2024 19.00 tot 22.00 uur
Investering
Inschrijfgeld 75,00
Lesgeld 795,00
Bij betaling in termijnen wordt het lesgeld met 10% verhoogd. De termijnen worden via een automatische incasso rond de 15e van de maand van je bankrekeningnummer geïncasseerd.

Onze opleidingen zijn vrijgesteld van btw en onder voorbehoud van prijswijzigingen door derden.
Minimale deelname van 5 cursisten.