Twents Fonds voor Vakmanschap of ikbindr

Met om-, her- of bijscholing werk je niet alleen aan je eigen ontwikkeling, maar investeer je ook in je werkplezier en werkomgeving.

De cheque kan gebruikt worden om je binnen je vakgebied te ontwikkelen, maar biedt je ook de mogelijkheid om jezelf klaar te stomen voor een ander beroep.

Wat bieden ze?
Wil jij je binnen je vakgebied ontwikkelen of wil je veranderen van branche en werkomgeving? Vraag dan je persoonlijke cheque aan om je scholing te bekostigen. Je krijgt ondersteuning van een loopbaanconsulent van Leerwerkloket Twente. Zij voeren een loopbaangesprek met je en beoordelen je aanmelding.

Voor wie?
De scholingscheque is er voor werkenden, ZZP’ers en werkzoekenden uit Twente die momenteel maximaal een MBO 4 diploma hebben en zich willen om-, her- of bijscholen in een vakrichting, maximaal tot en met MBO niveau 4.
De cheque kan gebruikt worden om je binnen je vakgebied te ontwikkelen, maar biedt je ook de mogelijkheid om jezelf klaar te stomen voor een ander beroep.

Waarom doen ze dit?
Twente investeert in een Leven Lang Ontwikkelen! Door economische, maatschappelijke en technologische ontwikkelingen verandert de arbeidsmarkt in onze regio in een hoog tempo. Investeren in vakmanschap is belangrijk om jou én onze Twentse economie vitaal te houden. Daarom maken ondernemers, onderwijs en overheid het met Twents Fonds voor Vakmanschap
mogelijk om talent blijvend te ontwikkelen.

Voor meer informatie
www.twentsfondsvoorvakmanschap.nl of www.ikbindr.nl

Criteria voor het Twents Fonds van Vakmanschap

  • je bent woonachtig in Twente
  • de scholing versterkt je positie op de arbeidsmarkt
  • de gewenste scholing is maximaal tot en met MBO niveau 4
  • je huidige opleidingsniveau is maximaal een MBO 4 diploma
  • opleider is een erkende onderwijsinstelling.


Vakopleiding bij Kaledi Beauty Academy

Omdat Kaledi Beauty Academy een erkende onderwijsinstelling is, komen alle opleidingen in aanmerking om met de persoonlijke scholingscheque te betalen. Mits je aan de criteria voldoet uiteraard!