Twents Fonds voor Vakmanschap

Twenst Fonds voor Vakmanschap - Kaledi Beauty Academy
Woon je in Twente? En wil je jezelf omscholen of verder ontwikkelen binnen de techniek? Door het Twents Fonds voor Vakmanschap kun jij hier als werkzoekende, werknemer of zzp’er een persoonlijke cheque tot € 5000,- voor aanvragen!

Wat is het Twents Fonds voor Vakmanschap?

De arbeidsmarkt verandert, ook in Twente. Een tekort aan technici gaat in de toekomst alleen maar oplopen. Het Twents Fonds voor Vakmanschap is door ondernemers, onderwijs en overheid opgezet om een Leven Lang Ontwikkelen te stimuleren en de arbeidsmarkt in Twente gezond te houden.Kaledi Beauty Academy - wents Fonds voor Vakmanschap

Hoe werkt de persoonlijke cheque?

Voor wie?
De persoonlijke cheque kun je aanvragen als werkende, je zpp’er bent of als je werk zoekt. IKBINDR - Twents Fonds voor Vakmanschap - Kaledi Beauty AcademyWel is het belangrijk dat je woont in Twente, de scholing jouw positie op de arbeidsmarkt versterkt, de scholing maximaal tot mbo niveau 4 is en de opleider een erkende onderwijsinstelling is.

Opleiding
De cheque kan gebruikt worden als je je wilt omscholen, herscholen of bijscholen binnen jouw eigen of een ander vakgebied. Dit kan wel alleen voor opleidingen of cursussen tot en met mbo-niveau en van een erkende onderwijsinstelling, zoals Kaledi Beauty Academy.

Intake
Zodra je je aanmeldt voor de subsidie, wordt er een loopbaanconsulent aan je toegewezen. Hij of zij beoordeelt je aanmelding en samen stel je een scholingsplan op. Zo kun je dus advies krijgen over welke opleidingsmogelijkheid het beste bij je past. Voor meer informatie of het aanvragen van de subsidie kun je gaan naar:
www.twentsfondsvoorvakmanschap.nl of www.ikbindr.nl

Vakopleiding bij Kaledi Beauty Academy
Omdat Kaledi Beauty Academy een erkende onderwijsinstelling is, komen alle opleidingen in aanmerking om met de persoonlijke scholingscheque te betalen.