Recensies

Floortje Schukkink

29-02-2024

Vandaag heb ik mijn opleiding tot pedicure succesvol afgerond. Gedurende deze reis werd ik liefdevol begeleid door Annemieke en Yvette. Met hun geduld en vrolijkheid hebben ze me elk aspect van het vak bijgebracht. De opleiding was niet alleen leerzaam, maar ook een plek waar gezelligheid en saamhorigheid centraal stonden. Dankzij hun begeleiding voel ik me klaar om mijn passie voor pedicure met professionaliteit voort te zetten.

Kaledi is een dikke aanrader!!!

Meike Spaaij

22-02-2023

In Januari 2023 heb ik de opleiding tot Schoonheidsspecialiste goed afgerond met de verdediging van mijn ondernemersplan/portfolio, na een intensief en ontzettend leuk cursus jaar.

De lessen waren leuk, leerzaam, en ook zeker gezellig.

Ik vond de theorie heel erg leuk en interessant, en dan met name de onderdelen anatomie, fysiologie en pathologie!
De toetsen en de praktijkexamens konden allemaal in Deurningen gemaakt worden met direct de uitslag na afloop van het examen. Heel fijn.

Wat ik een heel groot pluspunt vind aan deze opleiding is de module ondernemen.
Ik dacht voorafgaande aan de opleiding dat ik nog een aantal jaar in dienst zou gaan ergens als schoonheidsspecialist na het behalen van mijn diploma, maar dankzij het schrijven van het ondernemersplan begon het te kriebelen en heb ik mij inmiddels al ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ik ga het aankomend half jaar starten met het bouwen van de fundering van mijn eigen beauty studio Nova Skincare en hoop dit najaar mijn deuren te kunnen openen.

Yvette en Annemieke, bedankt voor de fijne persoonlijke begeleiding!
Serap, bedankt voor de leuke praktijklessen!

Liefs,

Meike

Natasja Hondebrink-Spanhaak

15-12-2022

Gisteren (13-12-2022) mijn diploma pedicure gehaald en afgesloten met een 9! Wat een ervaring om mee te maken.

Ik ben erg blij dat ik de keuze heb gemaakt om de opleiding bij Kaledi te volgen, door de uitgebreide uitleg, fijne samenwerking en steun van mijn lieve leraressen Annemieke en Yvette is dit allemaal een groot succes geworden!

Ik had ook een leuke groep mede collega’s en door het jaar heen samen met de leraressen wordt je toch echt wel een fijne, hechte groep.

Bedankt Annemieke en Yvette voor deze mooie en bijzondere ervaring, zonder jullie was het toch echt niet gelukt !!

Marita Haverkate

19-09-2022

Kaledi Beauty Academy; dank je wel Yvette (en Annemiek) voor de fantastische allround nagelstyliste 💅🏽Opleiding. Erg veel gezien en geleerd. Geen vraag was te gek en alles is te overleggen. Het waren fantastische weken waarin we alles mochten en konden vragen en leren betreffende nagels, opbouw, apex, gebruik van producten, etc. Teveel om op te noemen. Twijfels om nagelstyliste, kapper of (medisch)pedicure te worden hoef je niet te hebben, bij Kaledi Beauty Academy ben je aan het goede adres.

Demi Christenhusz

20-12-2021

In December 2020 ben ik geslaagd voor de opleiding pedicure. Vandaag, 16 December 2021 is ook het diploma medisch pedicure binnen!

De lessen worden perfect voorbereid en de uitleg is erg duidelijk. Annemieke en Yvette staan altijd voor je klaar, en besteden veel tijd en aandacht aan je. Daarnaast zijn de klassen niet al te groot, waardoor je veel persoonlijke aandacht krijgt.

Verder wordt je erg goed geïnformeerd over je examens!

Annemieke en Yvette geven duidelijke uitleg over hoe een examen in zijn werk gaat. Zo ben je goed voorbereid! Daarnaast zijn er ook een aantal proefexamens die je hierbij helpen.

Kortom, mocht je geïnteresseerd zijn in een van deze opleidingen bij Kaledi. Twijfel dan niet! Ik had me geen betere docenten kunnen wensen.

Annemieke en Yvette, nogmaals ontzettend bedankt

Liefs,
Demi Christenhusz

Joyce Christenhusz

20-12-2021

Nog elke dag super blij dat ik heb gekozen voor de opleidingen bij Kaledi (pedicure en daarna de opleiding medisch pedicure). Je wordt tijdens je opleiding goed begeleid zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Annemieke en Yvette zijn beide super gemotiveerd en ervaren in wat ze doen. Zowel theorie als praktijk worden uitgebreid behandeld, en met al je vragen kun je bij Yvette en Annemieke terecht. In de afgelopen twee jaar heb ik ontzettend veel van ze mogen leren!

De goede sfeer en leuke, maar vooral leerzame lessen ga ik zeker missen.

Marja Geerlings

29-11-2021

Met heel veel plezier heb ik de opleiding pedicure gedaan en ben zo enthousiast geworden dat ik gelijk doorgegaan ben voor medisch pedicure.
Annemiek en Yvette zijn kanjers die er alles aan doen om er voor te zorgen dat je jouw diploma behaald! Super fijne begeleiding, waarvoor dank 😊

Jacomijn Voortman

27-11-2021

In november heb ik mijn kappersdiploma behaald bij Kaledi.

Ik heb de lessen met veel plezier gevolgd en in een jaar tijd ontzettend veel geleerd!
De begeleiding is top, het team van Kaledi is heel enthousiast en betrokken!

Tanja Exterkate

25-11-2021

Afgelopen juni mogen slagen voor mijn diploma Pedicure. Wat een leuk en leerzaam jaar.
Ik heb Annemieke en Yvette leren kennen als zeer betrokken, energieke en lieve dames met heel veel kennis.

Op dit moment ben ik bezig met medische pedicure, door een ongeluk die ik onlangs heb gehad en nu even lichamelijk niet instaat ben om fysiek mee te doen met de lessen wordt er samen toch gekeken naar mogelijkheden zodat ik toch mee kan doen met mijn examen. Ik voel mij dan ook echt gesteund door beide dames en kan niet anders zeggen dat ze een hart van goud hebben. Bedankt dames!

Dus twijfel niet en schrijf je in!!

Angelique Truyen

22-11-2021

Onlangs de opleiding nagelstyliste gevolgd bij Kaledi en op 3 november 2021 heb ik mijn diploma behaald! Het was een hele leuke, gezellige en leerzame tijd! Twee hele leuke dames met veel vakkennis en goed op de hoogte van de nieuwste trends/producten. De begeleiding is goed, ze willen je overal mee helpen en staan voor je klaar waar nodig en zijn heel meegaand.

Zeker een aanrader om hier je opleiding te volgen!

Noëlle Wolters

25-05-2021

Waar dromen werkelijkheid worden…

Afgelopen Woensdag, geslaagd voor Pedicure basis met een dikke 9!! Onmogelijk zonder de beste begeleiding.

Annemieke en Yvette zijn beide onwijs lieve, betrokken dames met bakken aan kennis! Niet alleen als het gaat om Pedicuren, maar ook het in het ondernemerschap! Heel bijzonder hoe zij hun kennis met onwijze passie op je over brengen.

Annemieke & Yvette, bedankt voor het afgelopen, onwijs leerzame en mooie jaar!

Erica Moraal

19-04-2021

“Ik beveel kaledi aan , omdat er super leuke mensen werken die ook interesse in jou tonen . De lessen zijn simpel en er word duidelijk les gegeven . Ik heb de kapper opleiding gedaan, waar je basis mee aan de slag kan . En geslaagd in april 2021. ✂️🎉 Ik zeg gewoon doen !!!!!😃”

Charisma Ramlal

23-01-2020

Charisma Ramlal
Met veel plezier heb ik mijn opleiding tot medisch pedicure mogen doen bij Kaledi. Echt een aanrader! Kaledi is een fijne school die mee gaat met de tijd. Annemieke en Yvette zijn 2 lieve, energieke, enthousiaste, eerlijke, spontane docenten met liefde voor hun vak, die er alles aan doen om je van het begin tot het einde te steunen. Je wordt klaar gestoomd om met een zeker en goed gevoel je opleiding af te ronden en een succesvolle onderneming te starten. Ik heb nu al een paar jaar een succesvolle pedicurepraktijk in Enschede en ben hier super trots op. Dankjewel Kaledi!

Sandra Cattier

21-01-2020

Wat heb ik een top jaar (2019) mogen ervaren waar ik de opleiding heb afgerond als pedicure. Met vallen en opstaan waarbij de dames van Kaledi je elke keer opbeuren, steunen en stimuleren. Wat konden ze dat goed!!! Bedankt en ik zou iedereen het aanraden.
Sandra Cattier

Marieke Oltwater

06-05-2019

Ik had altijd al het pedicure vak willen leren… In 2018 de stoute schoenen aangetrokken en ik ben een jaar later GESLAAGD!! Super begeleiding, geen vraag is teveel!! We hebben een ontzettend leuk schooljaar gehad met veel humor en een grap op z’n tijd. Twijfel niet en schrijf je in!!

Ilse Rey

22-03-2019

Niet een keer spijt gehad van mijn inschrijving bij Kaledi Beauty Academy. Een geweldig enthousiast professioneel team en ingerichte locatie. Kan niets anders zeggen dat ik mijn schooljaar als super leuk heb ervaren, het opnieuw leren leren vond ik best even wennen maar je kan op elk moment van de dag met je vragen terecht. Zeer korte lijnen en wat een lieve hulp heb ik mogen ontvangen. Het is een team dat je door de hele opleiding sleept. Bij Kaledi ben je een persoon geen nummer je mag zijn wie je bent. Ruimte voor humor en een grap. Ga de maandagavond missen want ik het dankzij hun hulp en mijn inzet mn eerste opleiding tot pedicure binnen, ga bij Kaledi zeker door voor mijn medisch pedicure daar is geen twijfel over mogelijk. Wat een mooi prachtig bedrijf.

Wilma Schepers

02-08-2018

In juni 2018 heb ik mijn pedicurediploma gehaald bij Kaledi. Mocht je de opleiding voor pedicure willen volgen, twijfel dan niet om dit ook hier te doen. Ga naar de open dag en laat je overtuigen!!

Annemarie Sanderink

28-06-2018

Vorige week mijn pedicure diploma gehaald. Wat een druk maar superleuk jaar. Mede namens Annemieke en Yvette mijn doel behaald. Niets is ze teveel. Ze staan altijd voor je klaar! Toppers! De opleiding zit supergoed in elkaar, theorie en praktijk. Het slagingspercentage is hoog. Kaledi is echt een aanrader!!!

Jacobien Bos

28-06-2018

Mijn opleiding pedicure met heel veel plezier gevolgd. Fantastische begeleiding die ten allen tijde voor je klaar staan. Prachtige locatie en sfeervol ingericht waar men zich snel thuis voelt. Ik zou Kaledi een ieder aanbevelen!!!

Bedankt Annemieke en Yvette ga vooral op deze manier door!!

Jolanda Peper

25-06-2018

Vorige week mijn diploma voor pedicure behaald. Alle lof voor Annemieke en Yvette, het zijn vakvrouwen. Ze helpen en steunen waar nodig, geen moeite is teveel. Ik heb er veel van geleerd en ga zeken nog studiedagen en masterclasses volgen, om mijn cliënten nog beter te kunnen bedienen. Annemieke en Yvette super bedankt!

Marina van den Dolder

25-06-2018

Geslaagd voor de opleiding Medisch Pedicure bij Kaledi. Wat een fijn opleidingsinstituut, met veel plezier deze opleiding gevolgd. Wil je beginnen met één van de opleidingen, hoef je niet te twijfelen. Gelijk doen!!

Anita Zander

20-07-2017

Gisteren mijn diploma pedicure gehaald! Wat een aanrader om bij Kaledi deze opleiding te gaan volgen.
Hele leuke leerzame lessen, echt goed en professioneel en wat zijn ze betrokken in alles.
Zo lief en leuk hoe ze met je omgaan, een hele prettige gezellige sfeer.
Echt een top bedrijf!!
Dus twijfel absoluut niet en meld je aan bij Kaledi een betere plek bestaat niet. Echt gewoon doen!!
Annemieke en Yvette ontzettend bedankt voor het afgelopen jaar. Jullie zijn echt top mensen in alles. Zo lief hoe jullie betrokken zijn bij jullie leerlingen.
Dank je wel en tot na de vakantie dan gaan we door voor medisch pedicure. Heb er nu al zin…

Ninon ter Bekke

30-06-2017

Absolute toppers! Yvette en Annemiek hebben ervoor gezorgd dat ik mijn pedicure diploma met succes heb afgerond. Zonder hen was het niet gelukt. Hele fijne persoonlijke begeleiding en kleine groepen. Op naar de volgende uitdaging!
Ninon ter Bekke

Rebecca Riddering

30-06-2017

Ik heb het afgelopen jaar een pedicure opleiding gedaan en van de week geslaagd!!
Yvette en Annemiek zijn toppers!!
Ze zijn professioneel maar ook zeer persoonlijk betrokken. Ik ga verder met medisch pedicure weer bij Kaledi. Yvette en Annemiek super bedankt voor het afgelopen jaar en tot september.
Rebecca Riddering

Esmee Neder-Kamp

28-06-2017

Vandaag mijn diploma Pedicure gehaald onder geweldige, persoonlijke begeleiding van Annemieke en Yvette! Fijne school en fijne mensen! Zonder jullie was het niet gelukt!
Esmee Neder-Kamp

Irene Averdijk

06-06-2017

Thx Annemieke en Yvette. Ik ga jullie missen. Wat een bijzondere dag was dit om dit met elkaar te mogen mee maken. 3 verschillende opleidingen door elkaar, niet iedereen kent elkaar en dan toch die saamhorigheid. Geweldig. Ook medestudenten van vandaag dank voor jullie steun.
Irene Averdijk

Ellen Metten

22-05-2017

Yvette en Annemiek, binnen 1,5 jaar diploma pedicure en medisch pedicure op zak. Zonder jullie kennis, kunde en leerzame praktische lessen was dit nooit gelukt!! Ontzettend bedankt, zal jullie missen. Xx Ellen

Sandra Hogenkamp

22-05-2017

Ik heb mijn diploma pedicure gehaald bij Kaledi. Super school en zeer professionele begeleiding.

Jacolien Mulder

18-04-2017

Ik ben vandaag geslaagd voor medisch pedicure en ben nog in opleiding voor schoonheidsspecialiste en ben super blij met Kaledi, zeer betrokken en professionele dames die les geven en met je mee denken… top opleiding die ik iedereen aan zal raden!!

Jacqueline Wohlgemuth-Stegeman

24-03-2017

Ik heb de opleiding schoonheidsspecialiste en pedicure gevolgd bij Kaledi. Super school!. Het enthousiasme en begeleiding van de mensen daar is top! Kijk niet verder, schrijf je in bij Kaledi.

Annie Kamstra

23-01-2017

Goede opleiding met enthousiaste vakkundige docenten die je gelijk een heel vertrouwd gevoel geven. Ik heb hier zowel de basis opleiding pedicure als de opleiding medisch pedicure gedaan. Kaledi heeft een hoog slagingspercentage. Ik zal er zeker terugkomen voor de verschillende Masterclasses die er ook gegeven worden.
Yvette en Annemieke jullie zijn toppers.

Anneke Hendriks

23-01-2017

Opleiding pedicure bij Kaledi gedaan!! Super top!! Zeer goede kwaliteit en top begeleiding!! Ben bekend met andere opleidingsinstituten in de omgeving maar deze springt er met kop en schouders boven uit!! En echte aanrader dus!!!

Recensie toevoegen