Recensies

Noëlle Wolters

25-06-2021

Waar dromen werkelijkheid worden…

Afgelopen Woensdag, geslaagd voor Pedicure basis met een dikke 9!! Onmogelijk zonder de beste begeleiding.

Annemieke en Yvette zijn beide onwijs lieve, betrokken dames met bakken aan kennis! Niet alleen als het gaat om Pedicuren, maar ook het in het ondernemerschap! Heel bijzonder hoe zij hun kennis met onwijze passie op je over brengen.

Annemieke & Yvette, bedankt voor het afgelopen, onwijs leerzame en mooie jaar!

Erica Moraal

19-04-2021

“Ik beveel kaledi aan , omdat er super leuke mensen werken die ook interesse in jou tonen . De lessen zijn simpel en er word duidelijk les gegeven . Ik heb de kapper opleiding gedaan, waar je basis mee aan de slag kan . En geslaagd in april 2021. ✂️🎉 Ik zeg gewoon doen !!!!!😃”

Charisma Ramlal

23-01-2020

Charisma Ramlal
Met veel plezier heb ik mijn opleiding tot medisch pedicure mogen doen bij Kaledi. Echt een aanrader! Kaledi is een fijne school die mee gaat met de tijd. Annemieke en Yvette zijn 2 lieve, energieke, enthousiaste, eerlijke, spontane docenten met liefde voor hun vak, die er alles aan doen om je van het begin tot het einde te steunen. Je wordt klaar gestoomd om met een zeker en goed gevoel je opleiding af te ronden en een succesvolle onderneming te starten. Ik heb nu al een paar jaar een succesvolle pedicurepraktijk in Enschede en ben hier super trots op. Dankjewel Kaledi!

Sandra Cattier

23-01-2020

Wat heb ik een top jaar (2019) mogen ervaren waar ik de opleiding heb afgerond als pedicure. Met vallen en opstaan waarbij de dames van Kaledi je elke keer opbeuren, steunen en stimuleren. Wat konden ze dat goed!!! Bedankt en ik zou iedereen het aanraden.
Sandra Cattier

Marieke Oltwater

06-05-2019

Ik had altijd al het pedicure vak willen leren… In 2018 de stoute schoenen aangetrokken en ik ben een jaar later GESLAAGD!! Super begeleiding, geen vraag is teveel!! We hebben een ontzettend leuk schooljaar gehad met veel humor en een grap op z’n tijd. Twijfel niet en schrijf je in!!

Ilse Rey

22-03-2019

Niet een keer spijt gehad van mijn inschrijving bij Kaledi Beauty Academy. Een geweldig enthousiast professioneel team en ingerichte locatie. Kan niets anders zeggen dat ik mijn schooljaar als super leuk heb ervaren, het opnieuw leren leren vond ik best even wennen maar je kan op elk moment van de dag met je vragen terecht. Zeer korte lijnen en wat een lieve hulp heb ik mogen ontvangen. Het is een team dat je door de hele opleiding sleept. Bij Kaledi ben je een persoon geen nummer je mag zijn wie je bent. Ruimte voor humor en een grap. Ga de maandagavond missen want ik het dankzij hun hulp en mijn inzet mn eerste opleiding tot pedicure binnen, ga bij Kaledi zeker door voor mijn medisch pedicure daar is geen twijfel over mogelijk. Wat een mooi prachtig bedrijf.

Wilma Schepers

02-08-2018

In juni 2018 heb ik mijn pedicurediploma gehaald bij Kaledi. Mocht je de opleiding voor pedicure willen volgen, twijfel dan niet om dit ook hier te doen. Ga naar de open dag en laat je overtuigen!!

Jacobien Bos

28-06-2018

Mijn opleiding pedicure met heel veel plezier gevolgd. Fantastische begeleiding die ten allen tijde voor je klaar staan. Prachtige locatie en sfeervol ingericht waar men zich snel thuis voelt. Ik zou Kaledi een ieder aanbevelen!!!

Bedankt Annemieke en Yvette ga vooral op deze manier door!!

Annemarie Sanderink

28-06-2018

Vorige week mijn pedicure diploma gehaald. Wat een druk maar superleuk jaar. Mede namens Annemieke en Yvette mijn doel behaald. Niets is ze teveel. Ze staan altijd voor je klaar! Toppers! De opleiding zit supergoed in elkaar, theorie en praktijk. Het slagingspercentage is hoog. Kaledi is echt een aanrader!!!

Marina van den Dolder

25-06-2018

Geslaagd voor de opleiding Medisch Pedicure bij Kaledi. Wat een fijn opleidingsinstituut, met veel plezier deze opleiding gevolgd. Wil je beginnen met één van de opleidingen, hoef je niet te twijfelen. Gelijk doen!!

Jolanda Peper

25-06-2018

Vorige week mijn diploma voor pedicure behaald. Alle lof voor Annemieke en Yvette, het zijn vakvrouwen. Ze helpen en steunen waar nodig, geen moeite is teveel. Ik heb er veel van geleerd en ga zeken nog studiedagen en masterclasses volgen, om mijn cliënten nog beter te kunnen bedienen. Annemieke en Yvette super bedankt!

Anita Zander

20-07-2017

Gisteren mijn diploma pedicure gehaald! Wat een aanrader om bij Kaledi deze opleiding te gaan volgen.
Hele leuke leerzame lessen, echt goed en professioneel en wat zijn ze betrokken in alles.
Zo lief en leuk hoe ze met je omgaan, een hele prettige gezellige sfeer.
Echt een top bedrijf!!
Dus twijfel absoluut niet en meld je aan bij Kaledi een betere plek bestaat niet. Echt gewoon doen!!
Annemieke en Yvette ontzettend bedankt voor het afgelopen jaar. Jullie zijn echt top mensen in alles. Zo lief hoe jullie betrokken zijn bij jullie leerlingen.
Dank je wel en tot na de vakantie dan gaan we door voor medisch pedicure. Heb er nu al zin…

Rebecca Riddering

30-06-2017

Ik heb het afgelopen jaar een pedicure opleiding gedaan en van de week geslaagd!!
Yvette en Annemiek zijn toppers!!
Ze zijn professioneel maar ook zeer persoonlijk betrokken. Ik ga verder met medisch pedicure weer bij Kaledi. Yvette en Annemiek super bedankt voor het afgelopen jaar en tot september.
Rebecca Riddering

Ninon ter Bekke

30-06-2017

Absolute toppers! Yvette en Annemiek hebben ervoor gezorgd dat ik mijn pedicure diploma met succes heb afgerond. Zonder hen was het niet gelukt. Hele fijne persoonlijke begeleiding en kleine groepen. Op naar de volgende uitdaging!
Ninon ter Bekke

Esmee Neder-Kamp

28-06-2017

Vandaag mijn diploma Pedicure gehaald onder geweldige, persoonlijke begeleiding van Annemieke en Yvette! Fijne school en fijne mensen! Zonder jullie was het niet gelukt!
Esmee Neder-Kamp

Irene Averdijk

27-06-2017

Thx Annemieke en Yvette. Ik ga jullie missen. Wat een bijzondere dag was dit om dit met elkaar te mogen mee maken. 3 verschillende opleidingen door elkaar, niet iedereen kent elkaar en dan toch die saamhorigheid. Geweldig. Ook medestudenten van vandaag dank voor jullie steun.
Irene Averdijk

Sandra Hogenkamp

22-05-2017

Ik heb mijn diploma pedicure gehaald bij Kaledi. Super school en zeer professionele begeleiding.

Ellen Metten

22-05-2017

Yvette en Annemiek, binnen 1,5 jaar diploma pedicure en medisch pedicure op zak. Zonder jullie kennis, kunde en leerzame praktische lessen was dit nooit gelukt!! Ontzettend bedankt, zal jullie missen. Xx Ellen

Jacolien Mulder

18-04-2017

Ik ben vandaag geslaagd voor medisch pedicure en ben nog in opleiding voor schoonheidsspecialiste en ben super blij met Kaledi, zeer betrokken en professionele dames die les geven en met je mee denken… top opleiding die ik iedereen aan zal raden!!

Jacqueline Wohlgemuth-Stegeman

24-03-2017

Ik heb de opleiding schoonheidsspecialiste en pedicure gevolgd bij Kaledi. Super school!. Het enthousiasme en begeleiding van de mensen daar is top! Kijk niet verder, schrijf je in bij Kaledi.

Anneke Hendriks

23-01-2017

Opleiding pedicure bij Kaledi gedaan!! Super top!! Zeer goede kwaliteit en top begeleiding!! Ben bekend met andere opleidingsinstituten in de omgeving maar deze springt er met kop en schouders boven uit!! En echte aanrader dus!!!

Annie Kamstra

23-01-2017

Goede opleiding met enthousiaste vakkundige docenten die je gelijk een heel vertrouwd gevoel geven. Ik heb hier zowel de basis opleiding pedicure als de opleiding medisch pedicure gedaan. Kaledi heeft een hoog slagingspercentage. Ik zal er zeker terugkomen voor de verschillende Masterclasses die er ook gegeven worden.
Yvette en Annemieke jullie zijn toppers.

Recensie toevoegen