Home » Masterclasses » Mycosenagels en LCN Wilde Pedique

Mycosenagels en LCN Wilde Pedique

Mycosenagels en LCN Wilde Pedique; deze masterclass is een mooie aanvulling voor de pedicure en schoonheidsspecialist. Je biedt jouw klant net even iets extra’s, omdat Wilde Pedique speciaal ontwikkeld is voor de medische en cosmetische behandeling van schimmelnagels. Wilde Pedique is ontwikkeld om het kiemen van de schimmels stil te leggen, terwijl iemand optisch een mooie nagel heeft die gewoon gelakt kan worden of voorzien kan worden van gelpolish. Tevens leer je mycose nagels te herkennen en te behandelen zonder en in combinatie met LCN Wilde Pedique.

Sinds enige jaren heeft zich het elastische en speciaal voor het voetenbereik ontwikkelde LCN WILDE-PEDIQUE silver Plus gel bewezen. Deze gel past zich optimaal aan, aan de afwikkelingsbewegingen van de voet en zorgt daardoor voor hoogst aangenaam draagcomfort. Je kunt deze kunststof gel zowel voor de cosmetische als voor de medische toepassingen inzetten. Deze workshop bestaat uit een theorie- en praktijk gedeelte. Of je nu voetnagelcorrectie, nail-art of French pedicure wil, dit wordt kinderspel met LCN WILDE-PEDIQUE silver  plus. Een plus voor wetenschap, onderzoek en ontwikkeling (bevat het wetenschappelijk getest anti-mycotische component Piroctone Olamine en het anti-bacterieel component zilver).

Studiemateriaal
U werkt met een origineel studieboek van LCN dat u na de masterclass als naslagwerk mee naar huis mag nemen. Het studieboek kunt u uitstekend gebruiken als naslagwerk in uw praktijk.

Toegankelijk voor?
De masterclass LCN Wilde Pedique is een waardevolle aanvulling voor de pedicure en schoonheidsspecialist. Om aan deze masterclass deel te mogen nemen dient u minimaal in het bezit te zijn van het diploma pedicure of schoonheidsspecialist. Na afloop van de masterclass ontvang je het Kaledi certificaat LCN Wilde Pedique.

Inhoud van de masterclass
– Anatomie van de nagel
– Pathologie van de nagel
– Oorzaken mycosenagels
– Wat is LCN WILDE-PEDIQUE silver Plus (product kennis)
– Benodigde materialen en materialen
– Medische behandeling (bij o.a. mycose nagels en verhoornde nagels)
– Cosmetische behandeling (bij o.a. ingescheurde nagels en French pedicure)
– Praktijkgericht werken met LCN WILDE PEDIQUE silver Plus

Lesdag Start datum locatie lestijden
donderdag  11 juli 2024 Deurningen  10.00 tot 16.00 uur

 

 

Kosten en informatie
Masterclass € 175,00

Onze masterclasses zijn inclusief lunch, gebruik van LCN materiaal en vrijgesteld van btw. Minimale deelname van 6 cursisten